Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, siyah-beyazlı takımın iki önemli ismi Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup ile sözleşme yeniledi.
Akaretler'deki kulüp binasında Oğuzhan ve Necip ile bir araya gelen Beşiktaşlı yöneticiler, Oğuzhan Özyakup'un 2016'da sona erecek sözleşmesini 4 yıl daha uzattı. Genç futbolcu böylelikle, kendisini 2018'e kadar siyah-beyaz renklere bağlamış oldu.
Takımın deneyimli oyuncularından Necip Uysal ise 2019'a kadar sürecek yeni bir sözleşmeye imza attı.
İmzaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Oğuzhan Özyakup, "Sözleşme imzaladığımız için çok mutluyuz. İnşallah Necip kardeşim ve benim için hayırlısı olur. Önceden de belirttiğim gibi bu camiada şampiyonluk yaşamak ve büyük başarılar kazanmak istiyorum. Bu formayı daha uzun seneler giymek inşallah bana da nasip olur" diye konuştu.
Takım kaptanlarından Necip Uysal da "Herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Benim buradaki 11. senem. Bu imzaladığım sözleşmeyle, 17-18 sene Beşiktaş forması giymiş olacağım. Allah'ın izniyle, futbolu da burada bırakmayı düşünüyorum" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm























