Beşiktaş'ta kritik Gençlerbirliği maçından üç puan çıkarıldı ancak zorlu saha şartlarında sakatlık yaşanmasından çekiniliyordu ve korkulan oldu. Beşiktaş bu haftayı BAY geçeceği için mevcut sakatların tamamının iyileşmesi bekleniyordu. Montero, Rıdvan Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'un iyileşecek olmasıyla Denizlispor maçına tam kadro çıkmayı planlayan teknik direktör Sergen Yalçın, iki yıldız oyuncusundan gelen şok haberlerle üzüldü. Rachid Ghezzal'ın ardından Cenk Tosun'un sakatlığı teknik heyetin keyfini kaçırdı.
CENK TOSUN'UN MORALİ BOZULDU
Çıktığı
ilk lig maçında iki defa fileleri sarsan Tosun Paşa'nın dizinde ağrı olduğu öğrenildi. Yıldız golcünün tedavisine başlandı. Bu haftayı BAY geçecek
olan Beşiktaş yedi gün sonra Denizlispor karşısına çıkacak. Bu maçta forma giyemeyecek olan Cenk Tosun'un 12 gün sonra Yeni Malatya ile oynanacak
karşılaşmaya çıkabilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Takıma yeni katılıp iki gol attıktan sonra sakatlık yaşayan 29 yaşındaki oyuncunun moralinin çok
bozulduğu öğrenildi.
BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA
Beşiktaş Kulübü, Cenk Tosun ve sakatlıkları bulunan futbolcularıyla ilgili şu açıklamayı yaptı;
"Futbol Takımımız, üç günlük iznin ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Sol dizinde ağrı hisseden ve yapılan MR görüntülemesinde ödem tespit edilen futbolcumuz Cenk Tosun tedaviye alınırken, tedavilerine devam edilen Francisco Montero ile Rachid Ghezzal idmanda yer almadı. Sağ uyluk arka adalesindeki yaralanma sonrası sahaya dönüş çalışmaları süren Rıdvan Yılmaz takımdan ayrı çalıştı."
TIKLA TRANSFERİNİ YAP, KADRONU KUR!

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























