Beşiktaş'ta Mart ayında sakatlık yaşayan Boşnak oyuncu Ajdin Hasic, Kasım ayından beri çalışmalarını sürdürüyor… Siyah-Beyazlılar'ın büyük umut bağladığı Hasic formayı kapmak için yoğun mesai harcıyor.
Genç yıldız için yabancı kontenjanında yer açılması bekleniyor… Siyah-Beyazlılar'da gençlere verdiği önemle dikkat çeken teknik direktör Önder Karaveli'nin Hasic'i ikinci yarıda kullanmak istediği öğrenildi.
Kara Kartal'ın şu anda 17 yabancı futbolcusu bulunuyor. Ancak Douglas, N'Sakala, Ljajic ve Lens gibi isimlerle yolların ayrılması bekleniyor. Beşiktaş bu isimleri gönderdikten sonra Hasic'in ismini TFF'ye bildirecek
Beşiktaş Yönetimi'nin de Önder Karaveli'nin isteğine olumlu yaklaştığı ve Ajdin Hasic'in parlaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
20 yaşındaki Bosna Hersekli yıldızın 2024 yılına kadar Beşiktaş ile sözleşmesi bulunuyor. Hasic, Dinamo Zagreb'in ikinci takımından 180 bin Euro karşılığında transfer edilmişti.
Genç yıldız, kariyerinde 8 Süper Lig maçına çıkarken 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli evinde geriden gelip kazandı

Arsenal son dakikada golüyle rahatladı!

Brighton, Sunderland'i Yankuba Minteh ile geçti!

Atletico Madrid evinde tek golle kazandı

Bayern Münih, 9 kişiyle puanı aldı

Inter, sahasında 82'de yakalandı!

Xabi Alonso için açıklama: "Teklifleri değerlendiriyor"

Sandro Tonali için Arsenal ve Manchester City yanıtı!

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır



















