
Yeni sezon öncesinde kadrosuna yapacağı takviyeler için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın hedefinde bir golcü daha olduğu iddia edildi. Gaziantepspor ile sözleşmesi sona erecek olan Cenk Tosun'a devre arasında imza atıran Beşiktaş'ın bu kez Lyon'dan Bafetimbi Gomis'i istediği öne sürüldü.
NTV Spor'un haberinde, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Hugo Almeida ile henüz kontrat uzatma konusunda anlaşma sağlayamayan Beşiktaş'ın ayrılık ihtimaline karşı Gomis ile temasa geçmeye hazırlandığı belirtildi.
Sezon sonunda Lyon ile sözleşmesi sona erecek olan Gomis için bonservis bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş'ın Fransız futbolcuya ödeyeceği yıllık ücret konusunda sıkıntı yaşamayacağı vurgulandı.
Öte yandan Gomis transferi için Beşiktaşlı yöneticilerin önümüzdeki günlerde 28 yaşındaki futbolcunun menajeriyle bir araya geleceği iddia edilirken, siyah-beyazlı takımın sezon sona ermeden bu transferi gerçekleştirmeyi planladığı kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lille'den Olivier Giroud hamlesi!

Manchester United'da ayrılık: Victor Lindelöf

Partey Arsenal'den ayrıldı, yerine Norgaard gündemde!

Barcelona, 10 Ağustos'ta Camp Nou'ya dönüyor!

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde

Manchester United, Ardon Jashari'yi istiyor! Talibi çok fazla

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif
