Süper Lig'de Beşiktaş'ın Adana Demirspor'a deplasmanda mağlup olmasının ardından taraftarlar, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gitti.
Adana deplasmanından dönen Beşiktaş taraftarları, tesislerde kaptanlardan Mert Günok ile Necip Uysal'ın yanı sıra, Jonas Svensson ve Gedson Fernandes ile konuştu.
Siyah-beyazlı taraftarlar, futbolculardan formanın hakkını verip sahada camiaya yakışır şekilde mücadele etmelerini
istedi.
"150 BİN KİŞİ GELİRİZ! KAPILAR KIRILIR"
Futbolcularla konuşan taraftarlar "Bu işler böyle devam ederse, buraya 150 kişi değil 150 bin kişi geliriz! O zaman kimseyi kontrol edemeyiz! Bu kapı kırılır, işler değişir bu kulüpte! Sabrımız taştı, artık yeter! Biraz emek gösterin! Bizim gösterdiğimiz emeğin üçte birini gösterin! Burası Beşiktaş! Türkiye'nin en büyük spor kulübü, dünyanın en büyük ailesi. Sizler bu aileye yakışır şekilde hareket etmiyorsunuz. Bu ailenin ferdi olarak görevinizi yapın! Her şey para değil! İnsanlar sosyal medya hesaplarınıza sizlerin fotoğraflarını koyuyor!" ifadelerini kullandı.
Beşiktaşlı futbolcular, taraftarları üzdükleri için özür dilerken, Alanyaspor karşılaşmasında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdiler.
NECİP UYSAL: "TAKIMLA KONUŞACAĞIZ"
Necip Uysal, taraftarlara "Takımla toplantı yapacağız. Sizlerle konuştuklarımızı herkese ileteceğiz. Olay kötü oynamak değil, ruhun olmaması! Biz de bunu arkadaşlarımızla konuşacağız." dedi.
Öte yandan Beşiktaşlı futbolcular, tezahüratlar
yaparak tesislerden ayrıldı.

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor






















