Bu haberi yazdır
Beşiktaşlı Şükrü Gülesin unutulmadı
Beşiktaş’ın eski futbolcularından Şükrü Gülesin, vefatının 49. yılında anıldı. Emirgan Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen tören, edilen duaların ardından sona erdi.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beşiktaşlı Şükrü Gülesin unutulmadı

Beşiktaş’ın eski futbolcularından Şükrü Gülesin, vefatının 49. yılında mezarı başında anıldı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Gülesin için Emirgan Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi.

ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Şükrü Gülesin için gerçekleştirilen törene Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hakan Daltaban da katıldı. Törende ayrıca Dernekler Koordinatörü Hüseyin Belenkoğulları, Dernekler Sorumlusu Sinan İşgüzar ve Beşiktaş JK Müzesi Danışmanı Zulal Gök yer aldı.

DUALARLA ANILDI

Anma töreninde Gülesin’in ailesi, yakınları ve sevenleri de hazır bulundu. Şükrü Gülesin için düzenlenen tören, edilen duaların ardından sona erdi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler