Beşiktaşlı Şükrü Gülesin unutulmadı
Beşiktaş’ın eski futbolcularından Şükrü Gülesin, vefatının 49. yılında anıldı. Emirgan Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen tören, edilen duaların ardından sona erdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beşiktaş’ın eski futbolcularından Şükrü Gülesin, vefatının 49. yılında mezarı başında anıldı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Gülesin için Emirgan Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi.
ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Şükrü Gülesin için gerçekleştirilen törene Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hakan Daltaban da katıldı. Törende ayrıca Dernekler Koordinatörü Hüseyin Belenkoğulları, Dernekler Sorumlusu Sinan İşgüzar ve Beşiktaş JK Müzesi Danışmanı Zulal Gök yer aldı.
DUALARLA ANILDI
Anma töreninde Gülesin’in ailesi, yakınları ve sevenleri de hazır bulundu. Şükrü Gülesin için düzenlenen tören, edilen duaların ardından sona erdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı
En çok yorumlanan haberler














