''Beşiktaşlı oldu'' dediler! İşte rakamlar...
Beşiktaş'ın AIK'da forma giyen defans Milosevic'in transferini bitirdi.
Kaynak : Karakartal Dış Haberler
İsveç basını bir süredir Beşiktaş'ın gündeminde olan AIK forması giyen savunma oyuncusu Alexander Milosevic'in transferinin bittiğini yazdı. İsveç'in önemli gazetelerinden ''Expressen'''in ''Alexander Milosevic'in yeni takımı'' başlığı ile duyurduğu haberde transferin detaylarına da yer verildi.
İsveç ekibinin Beşiktaş ile yaklaşık 1 milyon Euro bonservis bedeliyle anlaştığı belirtilirken, Milosevic ile siyah-beyazlı takımın 3.5 yıllık bir sözleşme imzalayacağına da yer verildi.
''NE İSTEDİĞİMİ BİLİYORUM''
Milosevic'in de Beşiktaş'a gitmek istediği ve imzanın önümüzdeki birkaç güç içerisinde atılacağı ifade edildi. Alexander Milosevic de geleceği hakkında kısa bir açıklama yaparken, ayrılık sinyalleri verdi. Başarılı oyuncu, ''Ben kararımı verdim ve ne istediğimi biliyorum. Bekleyip göreceğiz'' ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı

Liverpool'dan Zeki Çelik'e yakın takip!

Joan Laporta'dan Flick ile devam mesajı

Ademola Lookman: "Atletico'da olmak çok özel"

İngiltere'de gündem Acun Ilıcalı!

Vedat Muriqi attı, Mallorca kazandı

Lens, Maximin ile anlaştı!

Atletico Madrid, Lookman'ı açıkladı!

Juventus'ta iki ayrılık birden!

Joshua Zirkzee için transfer itirafı!

Milan'da Mateta transferi iptal!
En çok yorumlanan haberler




















