Beşiktaş'ın yıldızına City kancası
Sezon başında henüz 18 yaşını doldurmadığı için Beşiktaş'ın transfer edemediği genç sağ bek Musa Muhammed için Manchester City devreye girdi.
Kaynak : Karakartal Dış Haberler
Nijerya basınında yer alan habere göre; Beşiktaş ile Ocak ayında mukavele imzalası gündemde olan genç yıldız adayı için İngiltere Premier League devi Manchester City de devreye girdi.
Söz konusu transfer gelişmesi hakkında açıklamalarda bulunan Ganalı menajer Eddie Duah, "Ben, Musa Mohammed'i İngiltere Premier League'de yer alan en iyi takımlardan birisine transfer etmeye çalışıyorum ancak kendi menajerinin Musa Mohammed için başka planları var" dedi.
Genç sağ bekin Premier League için biçilmiş kaftan olduğunu belirten Eddie Duah, "Böyle olunca ben de geri çekilmek durumunda kaldım. Bu olay utanç verici. Çünkü Musa'nın oyun tarzı tam olarak Premier League'e uygun" diyerek sözlerini noktaladı.
Menajer Eddie Duah, herhangi bir İngiliz ekibinin adını vermezken söz konusu haberde bu takımın Manchester City olduğu belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler yıldızlaştı, Real Madrid kazandı

Manchester City'de kayıplar sürüyor!

Bayern Münih, Kane'in asistleriyle zirveyi bırakmadı!

Can Uzun'lu Frankfurt, 90+3'te puanı kurtardı!

Borussia Dortmund, Felix Nmecha ile kazandı

Leipzig, Augsburg'u farklı geçti

Fabio Cannavaro'dan Juventus açıklaması

Tottenham'a Elland Road'da Leeds United freni!

Diego Simeone'den Barcelona için açıklama

Como'dan Nico Paz açıklaması: "Yüzde yüz bizim oyuncumuz"

Hansi Flick'ten Atletico Madrid ve Alvarez açıklaması!
En çok yorumlanan haberler















