Bu haberi yazdır
Beşiktaş'ın Sörloth umutları yeşerdi
Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, maliyet yüzünden kapanan Alexander Sörloth defteri sürpriz bir gelişme üzerine tekrar açıldı.  
Kaynak : Fanatik
Beşiktaş'ın Sörloth umutları yeşerdi
Fotoğraf : EPA

Transferde önceliği forvete veren Beşiktaş'ın ilk hedefi olan Alexander Sörloth transferi Leipzig'in bonservis ücreti konusunda indirime gitmemesi nedeniyle askıya alınmıştı.

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Norveçli golcüde sürpriz bir gelişme yaşandı, Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ile görüşen Sörloth, bonservisinin alınmasını, yıllık ücret konusunda problem çıkarmayacağını iletti. Kazancı ile direkt temas kuran 26 yaşındaki oyuncunun, "Türkiye ve İstanbul benim için mistik ortam. En başarılı yurt dışı kariyerimi geçirdiğim yer. Leipzig Kulübü ile de konuşup anlaştık. Kendilerinden kiralık olarak asla ayrılmayacağımı belirtip satışımı istedim." dedi.

7 MİLYONU BEĞENMEDİLER 11 İSTEDİLER

Futbolda olgun döneminde olduğunu Kazancı'ya ileten Sörloth'un, "Bonservisimin alınmasını istiyorum. Aklımda sadece futbol olsun. Seneye ya da ara transferde nereye kiralanacağım gibi konulara kafamın takılmasını istemiyorum. Lütfen bonservisimi alın. Diğer konularda problem çıkmaz." ifadelerini kullandığı bildirildi. Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetimi, Leipzig ile tekrar masaya oturma kararı aldı.

Siyah-beyazlılar 7 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay önerisine olumsuz yanıt veren ve 11 milyon euro garanti ücret talep eden Alman ekibini ikna etmek için şartlarını güncelleyip yeni teklifini iletecek.

 



Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler