
Beşiktaş’ın yakından ilgilendiği iki gurbetçiyi de Premier Lig ekipleri kapmak üzere… bunlardan birisi Werder Bremen’in genç yeteneği Eren Dinkçi. Diğeri ise Belçika’da gol krallığına koşan Deniz Undav.
Bild tarafından hazırlanan bir habere göre, Werder Bremen’de forma giyen Eren için Premier Lig kulübü Brentford devrede. Ancak yine gazetenin iddiasına göre Bundesliga’ya dönmek isteyen Werrder bu girişimi engelledi.
Eren’in Werder Bremen ile sözleşmesi 2023'e kadar sürüyor. Piyasa değeri, transfermarkt portalına göre 650 bin Euro olarak tahmin ediliyor.
Bir başka iddia ise Undav için… DeichStube'den alınan bilgiye göre, Werder'in eski yeteneği Deniz Undav, Belçika lideri Royale Union Saint-Gilloise'da ortaya koyduğu başarılı performansın ardından Brighton ve Hove Albion'un transfer listesine girdi!
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayan Ait-Nouri, Manchester City'de!

Bayern Münih, Tah ve Bischof'u transfer etti

Scott Carson, Manchester City'den ayrıldı; 2 maç, 12 kupa!

Manchester United'da yaprak dökümü!

Inter'de Cristian Chivu dönemi

Tottenham, Thomas Frank ile sözlü olarak anlaştı!

Cherki, Manchester City yolcusu

Chelsea, Strasbourg'dan Mamadou Sarr'ı transfer etti

Al Hilal'de hedef Angelino

Lewandowski: " O varsa ben yokum!"
