Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesinde hazırlık maçında Sampdoria ile karşı karşıya gelirken yeşil sahada sürpriz bir misafir vardı. Maçın başında sahaya inen martı, karşılaşmada renkli görüntüler oluşturdu.
MARTI MAÇA DAMGA VURDU
Siyah-beyazlılar Sampdoria karşısına çıkarken maçın başında sahaya inen martı 25 dakika kadar sahada kaldı. Martı, maç oynanırken de bazı pozisyonlarda göründü.
BAZEN SAĞ BAZEN SOL KANATTA
Martı, futbolcuları herhangi bir pozisyonda engellemedi. Mücadele içinde martı bazen sağ, bazen sol kanatta görüldü. Tribünde yer alan bazı taraftarlar da birbirlerine martıyı gösterdi ve eğlenceli anlar ortaya çıktı. Martı ikinci yarının başında da futbolcularla birlikte sahanın ortasında yer aldı ve daha sonra kenara geçti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Freiburg, Utrecht'e karşı ilk yarıda fişi çekti!

Berke Özer, bu kez Lille'i kurtaramadı!

Alexander Nübel: "Hayal kırıklığı yaşadık"

Angelo Stiller: "Küçük detaylar belirledi"

Fiorentina'yı tanıdık isimler sırtladı!

Guti'den flaş Arda Güler yorumu: "Bu karışıma sahip"

Igor Tudor için son maç mı?

Xabi Alonso: "Endrick'in zamanı gelecek"

Gasperini'den Zeki Çelik'e övgü: "Üst düzey bir oyuncu"

Arda Güler'den El Clasico için mesaj




















