
Beşiktaşımız, yakın zamanda Emirhan İlkhan ve Rıdvan Yılmaz'ın transferiyle birlikte kasasını doldurdu. Altyapıdan yetişen iki futbolcumuzun, altyapının 10 yıl ve üzeri gelirini karşıladığı ortaya çıktı.
RIDVAN VE EMİRHAN'IN BONSERVİSİ RAHATLATTI
Rıdvan’ın Rangers'tan 4 milyon euro garanti sonradan da 2 milyon 250 euro gelen paranın yanı sıra, Emirhan için Torino’dan 4,5 milyon euronun gelişi kulübü de rahatlattı.
10 YIL KURTARILMIŞ OLDU
Ajansspor'un haberine göre; iki genç oyuncudan 10 milyon euro üzeri gelir sağlayan siyah-beyazlı takımda altyapının 1 yıllık gideri 1 milyon dolar olarak hesaplandı.
Doğal olarak bu satışlardan gelen para direkt olarak altyapıya gitmese de ortak havuzdan altyapı da pay almış olacak. Bu hesapla yönetim altyapının 10 yıllık giderini kazanmış durumda.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!
