Beşiktaşımız, yakın zamanda Emirhan İlkhan ve Rıdvan Yılmaz'ın transferiyle birlikte kasasını doldurdu. Altyapıdan yetişen iki futbolcumuzun, altyapının 10 yıl ve üzeri gelirini karşıladığı ortaya çıktı.
RIDVAN VE EMİRHAN'IN BONSERVİSİ RAHATLATTI
Rıdvan’ın Rangers'tan 4 milyon euro garanti sonradan da 2 milyon 250 euro gelen paranın yanı sıra, Emirhan için Torino’dan 4,5 milyon euronun gelişi kulübü de rahatlattı.
10 YIL KURTARILMIŞ OLDU
Ajansspor'un haberine göre; iki genç oyuncudan 10 milyon euro üzeri gelir sağlayan siyah-beyazlı takımda altyapının 1 yıllık gideri 1 milyon dolar olarak hesaplandı.
Doğal olarak bu satışlardan gelen para direkt olarak altyapıya gitmese de ortak havuzdan altyapı da pay almış olacak. Bu hesapla yönetim altyapının 10 yıllık giderini kazanmış durumda.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri


















