Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, transfere 15 milyon euro bütçe ayırmaya karar verdi.
Bir yandan ligi ikinci bitirip yeni sezonda direk olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmenin hesaplarını yapan Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar Diego Ribas, Bafetimbi Gomis, Danny Miguel gibi isimlerle görüşen siyah beyazlılar, kadrosuna 3 yabancı, 2 de yerli futbolcu katmak istiyor.
Sezon sona ermeden Cenk Tosun ile anlaşan, Diego konusunda büyük aşama kaydeden yönetim kurulu, transfer için 15 milyon euroluk bütçe ayırma kararı aldı. Transfer planlamasında daha çok sezon sonunda serbest kalacak kaliteli isimlere yönelen Beşiktaş yönetimi, bonservis bedeli olmayan futbolcular ile anlaşma sağlamaya çalışacak. Kulübü ile mukavelesi devam eden oyuncular için ise toplam 15 milyon euro harcama kararı alındı.
Bu rakamın, Rubin Kazan ile sözleşmesi devam eden Gökhan Töre'nin bonservisi ve Gomis transferi gerçekleşmemesi durumunda kulübü ile kontratı süren tecrübeli bir forvet oyuncusu için harcanması tahmin ediliyor. (ntvspor)
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Michy Batshuayi için sürpriz iddia!

Manchester United'a transfer mesajı

Ajax, Zaniolo'yu istiyor!

Arsenal'de 3 yıldız kadroda yok!

Maguire: "Rashford'un kalmasını istiyoruz"

Joey Veerman, Borussia Dortmund'u istiyor!

Aston Villa, Zion Suzuki için anlaştı!

Ruben Amorim'den Rafael Leao'ya mesaj

Manchester City'den Rodri için 70 milyon euro'ya ret

Juventus'tan Emiliano Martinez için yeni teklif!
















