Beşiktaşımızın hukuk mücadelesi!
        		
	        		Göztepe maçında kural hatası yapıldığını düşünen Beşiktaş yönetiminin, hakkını tüm hukuksal mecralarda arayacağı öğrenildi. Siyah beyazlıların, konuyu UEFA ve FIFA'ya taşımayı planladığı ifade ediliyor.  
	        		
        		
        			        	
            
                
        				Göztepe maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran ancak talebi reddedilen Beşiktaş, hukuki yollarla mücadelesine devam ediyor.
TFF'ye yeni başvuru yapan siyah beyazlı yönetim, Göztepe maçının hakemi Hüseyin Göçek ve ekibinin etik dışı davranışları nedeniyle cezalandırılmalarını istedi.
Beşiktaş, buradan da sonuç alamazsa, konuyu önce UEFA’ya ardından da FIFA’ya taşıyacak. Yaşanan olayları anlatmayı planlayan yönetim, Avrupa ve dünya futbolunun yönetiminden görüş talep edecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
	
Sunderland, Everton engeline takıldı!

Kenan Yıldız'ın son durumu belli oldu!

Wolverhampton, Erik ten Hag ile görüşecek!

Dünya tarihinin en borçlu spor kulübü: FC Barcelona!

Real Madrid'de Mastantuono'ya pubalji teşhisi

Avrupa'nın 5 büyük liginde haftanın liderleri

Manuel Akanji'den Inter kararı!

Can Uzun'dan kötü haber!

Real Betis evinde farklı kazandı

Milan'a Roma karşısında tek gol yetti!

Barcelona, Elche'yi 3 golle geçti!
En çok yorumlanan haberler
 





















                        
                        
                        
                        