Spor Toto Süper Lig'de sezonu üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaşımız'da Hırvat teknik adamımız Slaven Bilic, futbolcularla yaptığı toplantıda her öğrencisine ayrı bir çalışma programı verdi. Takımın yeni sezon hazırlıkları için 24 Haziran'da toplanacağı öğrenildi.
TOPLANTIDA YEDİ FUTBOLCU YER ALMADI
Siyah beyazlı takımımızda Bilic'in bu toplantısına kadro dışı bırakılan Dany, Gökhan Süzen, İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk çağırılmazken, Jermaine Jones, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes de katılmayan diğer isimler oldular. Bu isimlerin yokluğu gelecek sezon kadroda düşünülmediklerinin bir göstergesi oldu.
"BİZ ŞAMPİYON DA OLURDUK"
Slaven Bilic'in bu toplantıda futbolcularına yaptığı konuşmada, "Biz şampiyon da olurduk. İkinci olup Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak da gidebilirdik. Kötü bir futbol sergiledik. Önümüzdeki yıl hedefimiz kesinlikle şampiyonluk" dediği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Leandro Trossard için dev teklif

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!















