Beşiktaş'ın Portekiz'li futbolcusu Manuel Fernandes'in sakatlığının ciddi olduğu ve sezonu kapattığı ortaya çıktı.
Galatasaray maçından bu yana dizinden sakat olduğunu söyleyerek idmanlara çıkmayan Fernandes Portekiz'e giderek Milli Takım doktoruna tedavi olmuştu.
DİZİNDEKİ SAKATLIĞI CİDDİ AMELİYAT OLACAK
Portekiz Profesyonel Oyuncular Sendikası (SJPF) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Manuel Fernandes dizindeki sakatlıktan dolayı ameliyat olacak ve sezonu kapatacak.
Son zamanlarda hakkında sürekli spekülasyon haberler yayılan ve başka bir takımla anlaştığı için sakatlık bahanesini öne sürdüğü bile söylenen Fernandes'in ameliyat olması gerektiğinin ortaya çıkması siyah beyazlı kulüpte şok etkisi yarattı.Sezon sonu sözleşmesi bitecek Portekiz'li oyuncunun sözleşmesi yenilenmez ise ameliyatının Portekiz'de yapılması durumunda Türkiye macerası sona ermiş olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor
















