Beşiktaşımızın, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'a, Filip Holosko ve Tomas Sivok ile Muhammet Demirci'yi önerdiği bildirildi.
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında, dün Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüştüklerini söyledi.
Bu görüşmede Balıkesirspor'a, Filip Holosko ve Tomas Sivok ile Muhammet Demirci'nin önerildiğini dile getiren Aktürk, şunları kaydetti:
"Türk oyuncuyla ilgili aslında kesinleşen bir durum yok. Beşiktaş teknik direktörünün vereceği kararına göre Muhammet konusu netleşecek. Holosko ve Sivok ile ilgili de henüz kararımızı vermedik. Teknik heyetimizle görüşeceğiz. Onların değerlendirmesine göre hareket edeceğiz ancak bizim için maliyet de önemli. Sonuçta bu oyuncuları, kiralamayacağız bonservisleriyle alacağız."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor


















