
Siyah beyazlı takımın defans oyuncu Sivok, ligin ikinci yarısı öncesi sağ dizinde yaşadığı ağrılar nedeniyle operasyon geçirmişti. 15 Ocak'ta Çek Cumhuriyeti'nde atroskopi olan tecrübeli oyuncunun yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.
Geçirdiği operasyon sonrası rehabilitasyonunun ilk dönemini ülkesinde geçiren Sivok, tedavisine yaklaşık 1 aydır İstanbul'da devam ediliyordu. Çek futbolcunun atroskopi sonrası rehabilitasyon döneminin 1 hafta içinde tamamlanacağı öğrenildi.
Tomas Sivok'un yaklaşık 1 hafta içinde koşulara başlaması, daha sonra da takımla birlikte antrenmana çıkması planlanıyor. 30 yaşındaki futbolcunun bu dönem içinde yapılacak kontrollerinden olumlu sonuç alınması durumunda 3 hafta sonra hazır olacağı ifade edildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!
