Olimpiyat Stadı, son oynanan Eskişehirspor maçıyla Beşiktaş'ın başına yine dert oldu. Son dönemde siyah beyazlıların, Başakşehir'in stadında oynayacağı iddiaları gündemdeydi.
TRT1'de yayınlanan Stadyum programına konuşan Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş taraftarının hevesini kursağında bırakacak açıklamalar yaptı.
Gümüşdağı, ''Başkan Fikret Orman'la 20-25 gün önce telefonda stat hakkında görüştük. Fakat sezon boyunca stadı Beşiktaş'la paylaşmamız mümkün değil. Daha önce Kasımpaşa ile stadımızı paylaştık. Ancak saha zemininde problemler oldu. Bu yüzden Fatih Terim Stadı iki takıma ev sahipliği yapacak durumda değil. Beşiktaş ile stadı paylaşmamız mümkün değil.'' dedi.
Beşiktaş'a 2-3 maç için yardımcı olmaya çalışacaklarını belirten Göksel Gümüşdağ, 'Sezon sonuna kadar paylaşmamız zor. 6-7 yıl boyunca biz de Olimpiyat Stadı'nda oynadık. Galatasaray ile paylaştığımızda zemin çok zarar görmüştü.'' ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti



















