Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, bonservisi İtalyan devi Roma'da olan Ante Coric ile ilgilendiği öne sürüldü.
BEŞİKTAŞ, CORIC İÇİN DEVREDE
İtalyan gazeteci Flavio Tassotti, Beşiktaş'ın daha önce Fenerbahçe ile de anılan, 10 numara ve merkez orta saha pozisyonlarında oynayabilen Coric için devrede olduğunu yazdı.
6 MİLYON EURO ÖDEMİŞLERDİ
Roma'nın son dönemlerde sıkça kiralık olarak başka ekiplere gönderdiği futbolcuyu bu sezonda da kadroda düşünmediği ifade edildi. Hatırlanacağı üzere Coric, 2018 yılında 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya dahil edilmişti. Şu anda ise oyuncuya 800 bin euro değer biçiliyor.
KİRALIK OLARAK GÖNDERİLDİ
Coric, Serie A'daki ilk sezonunun ardından Almeria, Venlı, NK Olimpija ve Zürih ekiplerine kiralandı. 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonu itibarıyla sona erecek. Futbolcu, Hırvatistan A Milli Takımı formasını da 5 kez giymişti. Futbolcu geçen sezon Zürih'te 23 maçta 1 gol 1 asist üretmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri



















