Bu haberi yazdır
Beşiktaş'a Ighalo için 2 milyon şartı
Forvet adaylarıyla görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Hulk dışında Ighalo, Koita ve Ahmed Kutucu ile de temas halinde.  
Kaynak : Sabah
Beşiktaş'a Ighalo için 2 milyon şartı
Fotoğraf : AA

Beşiktaş'ın gündeminde ise Brezilyalı Hulk var. Forvet transferine son noktayı koymak için Lens, Mirin ve Douglas'ı gönderip, 1.5 milyon euro'nun altında olan harcama bütçesini yükseltmeyi hedefleyen Beşiktaş, bir yandan da adaylarla görüşmeleri sürdürüyor.

Kartal'ın gündemine gelen son isim olan Hulk'un en az 1.5 yıllık sözleşme talep ettiği biliniyor.

IGHALO'YA 6 AY İÇİN 2 MİLYON EURO

Kartal, Hulk dışında Ighalo, Koita ve Ahmed Kutucu ile de temas halinde. Ighalo'nun kulübü Shangai Shenhua, oyuncunun 6 aylık ücreti olan 4 milyon euro'nun 2 milyon euro'sunun ödenmesi şartıyla kiralamaya sıcak bakıyor.

Koita, transferinin gerçekleşmesi için Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile anlaşmasını beklerken Ahmed Kutucu ise oynama garantisi istiyor.  

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler