KARAKARTAL DIŞ HABERLER - Fransız ekibi Lorient'in formasını giyen savunma oyuncusu Lamine Gassama, Beşiktaş'ın kendisine transfer teklifi yaptığını itiraf etti.
Fransız ekibinden ayrılacağını açıklayan Lamine Gassama, ara transfer döneminde Beşiktaş'tan teklif aldığını itiraf ederken, "Ayrılmak istiyorum. Daha yüksek seviyede mücadele etmenin zamanı geldi. Ocak ayında Beşiktaş'tan teklif aldım ve yönetime gitmek istediğimi söyledim ama bana izin vermediler. Ocak ayında ayrılmak istediğim için de şimdi sözleşmemi uzatmak istemiyorlar" ifadelerini kullandı.
2011/12 sezonundan beri Lorient forması giyen 25 yaşındaki Senegalli savunma oyuncusu geride kalan sezonda 31 maçta forma giyerken 1 kez gol sevinci yaşadı. Lamine Gassama'nın Fransız kulübüyle 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Solskjaer için açıklama: "Daha fazlasını hak ediyordu"

Barcelona'dan ligde dev seri!

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

















