Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaşımız, Çaykur Rizespor'da forma giyen Emirhan Topçu transferi için girişimde bulunmuştu. Siyah-beyazlılarımızın transferi resmiyete dökememe sebebi belli oldu.
BÜLENT KORKMAZ ONAY VERMEDİ
Çaykur Rizespor'un genç futbolcusu Emirhan Topçu transferini bitirme noktasına gelen Beşiktaş'ın Bülent Korkmaz engeline takıldığı ortaya çıktı. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Korkmaz'ın henüz Emirhan'ın ayrılığına onay vermediği ve bu yüzden transferin resmiyet kazanmadığı öğrenildi.
GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI
Emirhan Topçu geçen sezon Rizespor'da 13 maçta 931 dakika süre aldı ve skor üretemedi. 1.87 boyundaki defans oyuncusu daha önce Menemenspor ve NK Celik Zenica takımlarında da oynamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Peri masalı devam ediyor! Bodo, Inter'i eledi!

Leverkusen, son 16 turunda!

Sörloth tarihe geçti; Atletico Madrid turladı!

Laporte'den Messi açıklaması!

Barcelona'dan Ozan Kabak hamlesi

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!




















