Beşiktaşımız, gelecek sezon için kadrosuna iyi bir golcüyü katmak için harekete geçti. Siyah-beyazlılarımızın listesinde yer alan isimlerden biri de İtalya'da Salernitana forması Milan Djuric. Golcü futbolcu ile ilgili yaşanan son gelişmeyi İtalyan basını duyurdu.
DJURIC, TAKIMINDA KALMAYA SICAK
Tuttomercato'nun haberine göre; daha önce Salernitana ile sözleşme uzatmayacağı ifade edilen Boşnak golcü ile yeni bir görüşme yapıldı. Yapılan görüşme olumlu geçti ve futbolcunun takımda kalmaya artık sıcak baktığı ifade edildi.
GEÇEN SEZON KAÇ GOL ATTI?
Serie A'da yer alan Fiorentina ve Napoli'nin de futbolcuya ilgi gösterdiği ancak; golcü ismin kulübüne daha yakın olduğu paylaşıldı. 1.96 boyunda ve 32 yaşındaki golcü oyuncu, geçen sezon 35 maçta 2336 dakika süre aldı ve 5 gol 3 asistlik katkı sağladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!




















