
Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden biri olan Jovane Cabral ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Portekiz basınında yer alan habere göre; siyah beyazlıların ilgilendiği Jovane Cabral, Sporting'in kamp kadrosuna alınmadı.
5 MİLYON EURO'DAN AŞAĞI BIRAKMAYACAK
Beşiktaş'ın Olympiakos ile birlikte oyuncu için transfer yarışına girdiği daha önce belirtilmişti. Yunan ekibinin Cabral için istenen bonservis ücretinin 3 milyon Euro'ya indirilmesini Portekizli yetkililerden talep ettiği belirtildi.
Daha önce Beşiktaş'ın 4 milyon Euro teklif ettiği yıldız forvet için bir adım önde olduğu belirtilmişti. Ancak şu anda Sporting'in 5 milyon Euro'dan aşağıya Jovane Cabral'ı bırakmayacağı ifade edildi.
1 SENE SÖZLEŞMESİ KALDI
Geçtiğimiz sezonu Lazio'da kiralık geçiren başarılı oyuncu sadece 4 maça çıktı ve 1 gol atma başarısı gösterdi.
Jovane Cabral, gelecek sezon Sporting ile olan sözleşmesinde son yıla girecek. Oyuncu kış transfer döneminde herhangi bir takıma imza atmakta serbest olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea'den 7 yıllık sözleşme: Gittens!

Garnacho, Manchester United'dan ayrılıyor!

Inter, Luis Henrique'yi kadrosuna kattı!

Guardiola, Kulüpler Dünya Kupası için sabırsızlanıyor

Milan'dan Leao için 70 milyon euro'luk karar!

Borja Sainz konuştu: Athletic Bilbao!

Marotta: "Inzaghi ayrılık kararını finalden sonra aldı!"

Nemanja Matic 4 maç ceza aldı!

Manchester City, Reijnders için mutlu sona çok yakın!

Atalanta, Ivan Juric'i göreve getirdi!
