Tüm gözlerin Türkiye Kupası'na çevrildiği Beşiktaş'ta yönetimin teknik adam ve transfer konusunda yoğun mesaisi devam ediyor.
HEDEF BELİRLENDİ
Savunmaya kaliteli bir ismi dahil etmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, Atletico Madrid'den Stefan Savic için yoğun mesai içinde.
Devre arasında da 33 yaşındaki savunmacı için nabız yoklasa da olumlu yanıt alamayan Beşiktaşlı yetkililer, gözünü yaz dönemine çevirdi.
MASAYA OTURULACAK
Karadağlı futbolcunun sezon sonunda İspanyol ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Beşiktaşlı yetkililerin bir süredir temasta bulunduğu Savic'in menajeriyle kısa süre içinde masaya oturacağı öğrenildi.
Savunmanın göbeğine tecrübeli bir ismi monte etmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, farklı isimler için de girişimlerini sürdürüyor.
33 MAÇA ÇIKTI
Bu sezon Atletico Madrid formasıyla 33 resmi maça çıkan Stefan Savic bu karşılaşmalarda skor katkısı sağlayamazken 6 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor






















