Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Daum'a mesaj
Kanser tedavisi gördüğünü açıklayan Alman teknik direktör Christoph Daum için Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri geçmiş olsun mesajları paylaştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Kanser teşhisi konulan Alman teknik direktör Christoph Daum için, Türkiye'de bir dönem çalıştırdığı Beşiktaş ile Fenerbahçe kulüpleri, Twitter hesaplarından "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.
Beşiktaş Kulübünün paylaşımında, "Kanser teşhisi konulan eski teknik direktörümüz Christoph Daum'a 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz." ifadesi kullanıldı.
Fenerbahçe'nin mesajında ise "Eski teknik direktörümüz Christoph Daum'a 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor, sağlığına bir an önce kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.
Daum, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine kanser teşhisi konulduğunu ve tüm gücüyle hastalıkla mücadele edeceğini açıklamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!

Real Madrid'de hedef Barella

Monaco'dan Paul Pogba için açıklama

Peri masalı devam ediyor! Bodo, Inter'i eledi!

Leverkusen, son 16 turunda!

Sörloth tarihe geçti; Atletico Madrid turladı!
En çok yorumlanan haberler


















