
Beşiktaş'ta yeni yönetim TFF'ye ilk ziyaretini pazartesi günü saat 12.00'de gerçekleştirecek. İki tarafın da yoğun programı nedeniyle görüşme Şubat ayına kalmıştı.
RİVA'DA GÖRÜŞECEKLER
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın seçim sürecinde "Burada iki tane yiğit var; Onur Göçmez, Mete Vardar. Onlar TFF'nin icabına bakacak. Merak etmeyin" dediği iki isim Riva'da kritik bir görüşmede bulunacak.
Vardar ve Göçmez, görüşmede TFF ile olan ilişkileri, hakem hatalarını ve diğer şikayetleri, yayın ihalesi başta olmak üzere Türk futbolunun son durumunu değerlendirecek.
Beşiktaş yönetimi ayrıca göreve geldikten sonra yaşanan hakem hataları için de yeni bir çalışmanın son aşamasına geldi. Siyah-beyazlılar, eski bir Süper Lig hakemiyle anlaşıp maçlardaki hakem kararlarını raporlayacak. Beşiktaş yönetimi, bu raporları kamuoyu ve TFF ile paylaşacak.
İŞTE BEŞİKTAŞ'IN SUNACAĞI POZİSYONLAR
Beşiktaş yönetimi TFF'ye göstereceği 5 pozisyonu belirledi. İşte O pozisyonlar:
Beşiktaş - Fatih Karagümrük: Amir Hadizahmetovic, yapılan müdahale sonrası sakatlanıp sezonu kapattı. Ancak hakem Mert Güzenge sadece faul kararı verirken kart çıkmadı.
Pendikspor - Beşiktaş: Halil Akbunar'ın Rebic'e müdahalesinde kırmızı kart beklendi.
Beşiktaş - Adana Demirspor: Rashica'nın ceza alanı içinde çekilmesinde siyah-beyazlılar penaltı itirazında bulundu.
Sivasspor - Beşiktaş: Salih Uçan'a ceza alanı içerisinde yapılan müdahalede Beşiktaş penaltı bekledi.
Beşiktaş - Trabzonspor: Baniya'nın Semih'in yüzüne müdahalesinde kırmızı kart beklendi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Güler'e İngiltere'den rekor teklif!

Juventus'tan Kenan Yıldız'a astronomik etiket!

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!

Liverpool, Atletico Madrid'i 90+2'de yıktı!

PSG, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı!

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır
