Beşiktaş, VAR kayıtlarının yayınlanmasıyla ortaya çıkan gerçekler sonrasında durumu farklı bir boyuta taşıdı, maçın tekrarlanması talebinde bulundu.
Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulunan siyah-beyazlılar, bugüne kadar oynanan 17 haftalık süreçte, belirledikleri 10 karşılaşmanın VAR kayıtlarının yayınlanmasını talep etti. Siyah-beyazlılar, sadece kendilerinin ve Galatasaray'ın değil, bariz hata yaşanan diğer kulüplerle ilgili VAR kayıtlarının da yayınlanmasını talep etti.
Sivasspor karşılaşmasında hakemin kural hatası yapmadığını, VAR'ın da
protokollere uygun olarak işleyiş yaptığına vurgu yapan Beşiktaş Yönetimi, bunun neden yayınlandığını anlayamadıklarını dile getirdi.
"25. DAKİKADAN İTİBAREN TEKRARLANSIN"
Bunun sonrasında karşı bir hamlede bulunan siyah-beyazlılar, hem Gaziantep ile oynadıkları kendi maçlarının hem de Galatasaray'ın Sivasspor ile yaşadığı mücadelenin tekrarını talep etti. Beşiktaş'ın haksız bir kazanç elde ettiği yolundaki algıyı boşa çıkarmak isteyen Başkan Ahmet Nur Çebi, "Oysa biz Gaziantep'te 2 puan kaybettiğimizi düşünüyoruz. Gelin, 25. dakikadan itibaren Gaziantep maçını tekrar edin ve Beşiktaş da 10 kişi (N'Koudou kırmızı görerek) olsun. Biz takımıza güveniyoruz" vurgusu yaptı.
Başkan Çebi, ancak Galatasaray'ın da 50. dakikadan itibaren Sivasspor ile maça çıkmasını istedi. Sivasspor'un ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün geçerli sayılmasını ve o dakikadan itibaren yeniden oynanması şartını koşan siyah-beyazlıların başkanı, Beşiktaş olarak büyük bir meydan okumaya imza atmış oldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı


















