
Galatasaray derbisi için TFF'ye yabancı hakem talebinde bulunan Beşiktaş, bu konuyla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yaptı.
Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde:
"Türkiye Futbol Federasyonu'nun Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasında yabancı hakem görevlendirmesinin ardından Başkanımız Serdal Adalı'nın derbi maçlarımıza yabancı hakem atanmasını talep ettiği ve akabinde resmi olarak federasyona yapmış olduğumuz başvuru kamuoyunun malumudur.
Bu talebimiz adalet ilkesi gereği en doğal hakkımızdır.
Tüm bu gelişmeler ortadayken, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile oynayacağımız derbi maça yabancı hakem atanmayacağı yönünde iddialar spor kamuoyunda yer almaktadır.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapmış olduğumuz talebe, pazartesi günü yapacağı yönetim kurulu toplantısında cevap vereceğini öğrenmiş bulunuyoruz.
Söz konusu gündemle ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Florian Wirtz, Liverpool için yola çıktı!

Hull City'de Joao Pedro ile yollar ayrıldı!

Kylian Mbappe, hastaneye kaldırıldı!

Serie A'da sezonun golü Kenan Yıldız'dan!

Kenan Yıldız: "Tudor harika bir teknik direktör!"

Kolo Muani'den geleceği için açıklama

Tottenham'ın yeni hocası Frank Thomas!

Real Madrid ve Al Hilal yenişemedi!

Manchester City, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea'nin yıldızına 4 yıl men!
