
Beşiktaş Kulübünde Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
Vodafone Park'ta düzenlenen törene
siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Engin Baltacı, yönetim kurulu ve kongre üyeleri ile taraftarlar katıldı.
"BİZİM ABDESTİMİZDEN
KUŞKUMUZ YOK!"
Engin Baltacı, törende yaptığı açıklamada, camia olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyaçları olduğunu
belirterek, "Geçen yıldan bu yana birçok haksızlıkla karşılaştık. Biz herkes için adalet istedik. Ahmet Nur Çebi, hakemlerle ilgili geçmişte
ne dediyse, bu dönemde de aynısını söylüyor. Hakemlerden şikayet edenler farklı konuşuyorlar. Büyük camialar, ancak içlerinden zayıflatılabilirse başa
çıkılabilir hale gelirler. Bizim abdestimizden kuşkumuz yok. Bize verdiğiniz vekaleti en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kuşkunuz olmasın."
ifadelerini kullandı.
"SONUNA KADAR DEVAM EDERİZ!"
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Kurulunda Ahmet Nur Çebi'nin konuşma yaptığı esnada TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tepkisini eleştiren Baltacı, " Beşiktaş ile birtakım kurumlar arasında bir çatışma devam edecekse, bir beyaz sayfa açılmayacaksa ki biz bunun açılacağını umut ediyor ve açılacağına ilişkin söylemleri de mutlulukla karşılıyorduk ama başkanımız konuşurken yapılan bir hareket bize bu işin devam edeceğini gösteriyor. Biz de bu işe hiç çekinmeden ve sonunda ne olacağını düşünmeden devam ederiz. Layıkıyla da yaparız hiç merakınız olmasın. En iyi şekilde de yaparız ama bir istirhamımız var. Her şeye atacak bir tweet konusu bulanlar, Allah aşkına bu konuda da bir şeyler söylesinler. Lütfen Beşiktaş camiasının güçlü bir yumruk olabildiğini gösterelim. Bizi cesaretlendirin. Arkamızda olduğunuzu bilelim." diye konuştu.
Engin Baltacı, tüm Beşiktaş camiasının Kurban Bayramı'nı kutlayarak sözlerini tamamladı.
Bayramlaşma töreni, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Cenk Özkacar, Köln'e imzaya gidiyor!

Heung Min-Son, MLS'e gitti

PSG'den Barcola için 100 milyon euro'luk talep!

Timothy Weah, Olimpik Marsilya'da!

Christian Eriksen için Burnley devrede

Milan, Ardon Jashari transferinde mutlu sona ulaştı

Inter'de alternatif Jadon Sancho!

Ajax, Ko Itakura transferinde sona yakın

Chelsea, Leipzig ile anlaştı: Xavi Simons

Benjamin Sesko transferinde geri sayım!
