Beşiktaş'tan santrfora 1.91'lik kule
Devre arasında Aboubakar ile yollarını ayırması beklenen Beşiktaş gözünü Bayer Leverkusen forması giyen Patrik Schick'e çevirdi. .
Kaynak : Sabah

Beşiktaş yönetimi devre arasında yapacağı takviyelerle takımı ayağa kaldırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetimin Bayer Leverkusen forması giyen Çekyalı santrfor Patrik Schick'i transfer listesine eklediği iddia edildi.
TEMASLARA BAŞLANACAK
Aboubakar ile yollarını ayırmak isteyen Siyah-Beyazlılar'ın Kamerunlu futbolcunun yerine Schick'i düşündüğü öğrenildi.
Leverkusen ile kısa süre içerisinde resmi temasların başlayacağı da gelen haberler arasında. Bu sezon 8 maçta 3 gol, 1 asiste imza atan 27 yaşındaki golcünün takımıyla olan kontratı 2027 yılında sona erecek.
Öte yandan yıldız golcünün güncel piyasa değeri 22 milyon Euro.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sevilla'da büyük hasret sona erdi!

Shakhtar Donetsk'ten 40 milyon euro'ya ret!

Hull City'de ayrılık kararı: Joao Pedro

Angel Correa, Meksika'ya gidiyor!

Vinicius Junior, Brezilya'da kulüp aldı!

Real Madrid'den Huijsen için yoğun pres!

İşte Arsenal'in Gyökeres'e teklifi!

Liverpool'da Arnold yerine Frimpong!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!
En çok yorumlanan haberler