Beşiktaş resmi sitesinden yaptığı açıklamada Al-Musrati'nin, Antalyaspor maçında olmayacağını açıkladı.
Beşiktaş Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın sahasında Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gerçekleştirildi.
Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, pas çalışması sonrası oynanan çift kale taktik maçıyla sona erdi.
Beşiktaş, bu antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Tüpraş Stadyumu'nda yapılacak maç, saat 20.30'da başlayacak.
3 İSİM YOK
Beşiktaş'ta Salih
Uçan, Tayfur Bingöl ve Al Musrati Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek.
Tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden Salih Uçan ve Tayfur Bingöl'ün yanı sıra ayak bileğinde sıkışma sendromu ve arka kapsülde gerilme yaralanması olan Al Musrati, Antalyaspor maçının kadrosunda yer almayacak.

Liverpool evinde yıkıldı: Tur Paris Saint-Germain'in

Hoffenheim, Ozan Kabak ile sözleşme yeniledi

Andoni Iraola, Bournemouth'tan ayrılıyor

Luis Figo'dan Olise'ye büyük övgü

Obi Mikel'den Chelsea'ye sert tepki!

Premier Lig'de kaleler şaştı!

Leeds United, Old Trafford'da 45 yıl sonra kazandı!

Atila Gerin: "Son ana kadar mücadele edeceğiz"

PSG'ye Bradley Barcola müjdesi

Javier Clemente: "Athletic Bilbao yalanlara başvuruyor"


















