Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ile oynanan derbide sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Rıdvan Yılmaz'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.
Karşılaşmanın 38. dakikasında Beşiktaş'ı öne geçiren golü kaydeden 25 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlık nedeniyle 46. dakikada yerini Kassoum Outtara'ya bıraktı.
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı müsabakanın ilk yarısında sol uyluk iç bölgesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın sağlık ekibimizce yapılan değerlendirmesi ve Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde, sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Rıdvan Yılmaz'ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
THY ve Liverpool: Premier Lig tarihine geçen anlaşma!

Karim Benzema için transfer itirafı!

PSG için Şampiyonlar Ligi iddiası!

Sacha Boey için ayrılık mesajı!

Arda Güler, Inter'e karşı oynayacak mı? Mourinho açıkladı

Kylian Mbappe'den PSG sorusuna yanıt!

Bologna, Tedesco ile iyi başlayamadı

Fiorentina'da yeniden Paolo Vanoli!

Tzolakis, Hull City'de zirveye çıktı: Transfer itirafı!

Sevilla 3 puana son dakikada veda etti!















