
Beşiktaş, Konyaspor maçında öğrencilere bilet fiyatlarınının yüzde 50 indirimli olarak satılacağını duyurdu.
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Beşiktaşımız, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Tüpraş Stadyumu'nda T. Konyaspor ile karşılaşacak.
Öğrenci taraftarlarımız için kuzey alt tribününden 250 adet, doğu alt tribünü 113-118 bloklardan ise 400 adet bilet, %50 indirimli olarak satışa sunulacaktır.
Öğrenci taraftarlarımız, indirimli biletlerini yarın saat 10.00'dan itibaren sadece Tüpraş Stadyumu Bilet Satış Gişesi'nden satın alabilirler.
Öğrenci indirimli biletlerden satın almak isteyen taraftarlarımızın Beşiktaş JK logolu passolig kart sahibi ve aktif öğrenci belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Satın alınan bilet, bir başkasına devredilemez." ifadeleri kullanıldı.
Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Konyaspor ile karşılaşacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Turan'ın yıldızına Fulham kancası!

Barcelona'dan Como karşısında gövde gösterisi!

Al-Nassr, Ferran Torres'i gözüne kestirdi!

Juventus, Dortmund deplasmanında hazır görüntü verdi

Bayer Leverkusen'de mutlu son: Ernest Poku

Weghorst, Ajax'a galibiyeti getirdi!

Masuaku'nun Sunderland'de ilk sözleri

Göztepe'den sonra Chelsea'den de ayrılıyor: David Fofana

Dennis Man, PSV yolcusu!

Chelsea'den Simons için takas formulü
