Beşiktaş, Konyaspor maçında öğrencilere bilet fiyatlarınının yüzde 50 indirimli olarak satılacağını duyurdu.
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Beşiktaşımız, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Tüpraş Stadyumu'nda T. Konyaspor ile karşılaşacak.
Öğrenci taraftarlarımız için kuzey alt tribününden 250 adet, doğu alt tribünü 113-118 bloklardan ise 400 adet bilet, %50 indirimli olarak satışa sunulacaktır.
Öğrenci taraftarlarımız, indirimli biletlerini yarın saat 10.00'dan itibaren sadece Tüpraş Stadyumu Bilet Satış Gişesi'nden satın alabilirler.
Öğrenci indirimli biletlerden satın almak isteyen taraftarlarımızın Beşiktaş JK logolu passolig kart sahibi ve aktif öğrenci belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Satın alınan bilet, bir başkasına devredilemez." ifadeleri kullanıldı.
Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Konyaspor ile karşılaşacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı


















