Beşiktaş'tan Mert Günok transferinde sürpriz formül!
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Mert Günok, altyapısından yetiştiği Fenerbahçe'ye geri dönmeye hazırlanırken transferin şartlarına ilişkin çarpıcı bir iddia gündeme geldi.
Kaynak : Sabah
Fotoğraf : AA
Deneyimli eldivenin sarı-lacivertlilere transfer olduğu belirtilirken, anlaşmanın şartları da ortaya çıktı.
Sabah'ta yer alan göre, Mert Günok'un transferi için Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in bonservisini Beşiktaş'a verdi. Siyah-beyazlıların anlaşma şartları gereği Fenerbahçe'ye 1.5 milyon euro da ödeme yapacağı ifade edildi.
CENGİZ ÜNDER'İN PERFORMANSI VE PİYASA DEĞERİ
Sarı-lacivertliler sezon başında Cengiz Ünder'i Beşiktaş'a kiralamıştı. Ünder, siyah-beyazlı formayla 11 maça çıkarken 4 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi. 28 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikini yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

Arsenal, Tottenham derbisiyle kendine geldi!

Barcelona, yeniden lider!

Sunderland'de ışıklar kapandı!

Vitor Pereira'ya 90+7'de büyük şok!

Atalanta, Napoli'den son umutlarını da aldı

Harry Kane'den Barcelona yanıtı

Emirhan İlkhan kırmızı gördü, Torino üç golle yenildi
En çok yorumlanan haberler


















