Beşiktaş'tan Maxim için ilk ve son teklif
Beşiktaş, kiralık sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Alexandru Maxim'i takımda tutmak için fazla ısrar etmeyecek.
Kaynak : Milliyet

Fotoğraf : AA
Beşiktaş, kiralık sözleşmesi sezon sonu bitecek isimlerden Alexandru Maxim'i kadrosunda tutmak için fazla ısrarcı olmayacak.
32 yaşındaki Rumen yıldız, deprem felaketi ardından Gaziantep FK'dan kiralanmıştı. Siyah-beyazlıların satın alma opsiyonu bulunmayan Maxim için Gaziantep FK'ya 1 milyon euro civarında teklif yapacağı belirlendi. Kırmızı-siyahlıların kabul etmemesi halinde temmuz ayında 33 yaşına girecek deneyimli futbolcu için yeni teklif yapılmayacağı aktarıldı.
BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI
Şenol Güneş'in 10 lig maçında 242 dakika şans tanıdığı Maxim, gol ve asist katkısı yapamazken genel olarak beklentilerin altında kaldı.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli'nin yeni hedefi Darwin Nunez

Arteta: "Liverpool'u alkışlayacağız"

Bayer Leverkusen'de Xabi yerine Cesc Fabregas

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!

Xabi Alonso, Leverkusen'den ayrılacağını açıkladı!

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!

Chelsea, Konferans Ligi'nde zorlanmadan finalde!

Tottenham, Bodo/Glimt'in peri masalına son verdi: Finale yükseldi!

Monaco, Eric Dier ile anlaştı!
En çok yorumlanan haberler