Bu haberi yazdır
Beşiktaş'tan kaleye Hermansen hamlesi!
Kalede yaşanan istikrarsızlık sonrası arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, Filip Jörgensen dosyasını kapatıp rotayı West Ham forması giyen Mads Hermansen'e çevirdi.  
Beşiktaş'tan kaleye Hermansen hamlesi!

Bu sezon kalede istikrar sağlayamayan Beşiktaş'ta sorun büyüyor. Siyah-beyazlıların genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Eyüpspor ve Konyaspor maçlarında yaptığı hatalar sonrası tribünlerin ıslıklı protestosuna maruz kaldı.

Kaleci arayışlarını hızlandıran Beşiktaş yönetimi, yüksek bonservis beklentisi nedeniyle Filip Jörgensen dosyasını rafa kaldırdı. Siyah-beyazlılar, rotayı bu kez bir başka Danimarkalı eldiven olan Mads Hermansen'e çevirdi.

TÜM ŞARTLAR ZORLANIYOR

Fotomaç'ın, Danimarkalı gazeteci Farzam Abolhosseini'nin haberinden yaptığı derlemeye göre Beşiktaş kurmayları, 25 yaşındaki kaleci için West Ham United ile temasa geçti. Yönetimin, kaledeki problemi üst düzey bir isimle çözmek adına tüm şartları zorladığı belirtildi.

PİYASA DEĞERİ

Modern kaleci profiline tam uyan Hermansen, Avrupa'nın potansiyeli yüksek eldivenleri arasında gösteriliyor. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Mads Hermansen, bu sezon West Ham United formasıyla Premier Lig'de 4 maça çıkarken kalesinde toplam 11 gol gördü. 1 karşılaşmada ise kalesini gole kapadı.

AYAKLA OYUN KURUYOR

Danimarkalı file bekçisinin en büyük artılarından biri ayakla oyun kurabilmesi. Yakın mesafeden atılan şutlarda hızlı reaksiyon verebilen Mads Hermansen, bire bir kaldığı pozisyonlarda açıyı iyi kapatıyor. Savunma hattıyla sürekli konuşan ve takım arkadaşlarını yönlendiren bir kaleci. Gelişim çağında olduğu için potansiyeli yüksek. Leicester'da forma giydiği 2 yıllık dönemde 'beklenenden fazla gol engelleme' istatistikleriyle dikkat çekti.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler