Beşiktaş, Gaziantep FK maçının ardından bir açıklama yaptı.
Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde:
"Takımımızın Trendyol Süper Lig'de Gaziantep FK ile oynadığı müsabakanın hakemi Kadir Sağlam ile Beşiktaş düşmanlığıyla bilinen VAR hakemi Halil Umut Meler, sergiledikleri rezil yönetimle maçın skoruna direkt etki etmiştir.
Ofsayt çizgisi dahi çizmekten aciz oldukları için rakibimizin öne geçmesine neden olan VAR ekibi, ne hikmetse futbolcumuz Jota Silva'nın ceza sahasında rakibinin müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonda net penaltıyı süzememiştir.
Maçın hakemi Kadir Sağlam, maç boyunca takdir haklarını rakipten yana kullanmış ve rakibin oyunu soğutma stratejisine kayıtsız kalmıştır.
Birkaç gün önce bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar, çomaksız dolaşıyorlar. Döner dönmez herkesle hesaplaşacağım, gerekeni yapacağım" demişti.
Sayın Hacıosmanoğlu'na soruyoruz;
Köpeksiz köy bulanlar kim?
Köpeksiz bulduğu köyde çomaksız dolaşanlar kim?
"Bunlarla döner dönmez hesaplaşacağım" dediniz. Ne zaman hesaplaşacaksınız?
"Gerekeni yapacağım" dediniz. Tam olarak ne yapacaksınız?
Hacıosmanoğlu'nu sorularımıza ivedilikle cevaplamaya, cevaplamak da yetmez, Türk futbolunun geleceği için acilen harekete geçmeye davet ediyoruz."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'da yeni hedef Joao Pedro

Bayern Münih'ten Gordon için 70 milyon euro

PSG, Valverde'nin peşine düştü!

Şok gelişme! Klopp, başkan adayı ile görüştü

Şampiyon Barcelona'dan kayıp

Fransa'da şampiyon PSG!

Manchester City, Arsenal'in peşini bırakmıyor!

Sevilla, Villarreal karşısında 2-0'dan döndü!

Manchester United'da Carrick için sözleşme hamlesi

Manchester United'da Onana kararı!


















