
Beşiktaş'ta, 2019 yılında görev yapan Fikret Orman ve yönetimi, ibra edilmemişti. Pandemi nedeniyle geciken ve 25 Aralık 2021'de gerçekleşen genel
kurulda, Fikret Orman Yönetimi'nin 5 aylık icraatı onaylanmamış, Ahmet Nur Çebi'nin 2 aylık dönemi ise üyelerin olurundan geçmişti.
SADECE FİKRET ORMAN'A DAVA
Hasan Arat ve ekibi, bunu gerekçe göstererek adliyenin yolunu tuttu ve eski başkan aleyhine sorumluluk davası açtı. Ancak siyah-beyazlıların, ibrasızlık yaşayan yönetimin yerine sadece Başkan Fikret Orman'ı mahkemeye vermesi dikkat çekti. Bilindiği gibi, şu anda mevcut yönetimde bulunan 2. Başkan Hüseyin Yücel de, Fikret Orman'ın yanında asbaşkan olarak görev yapıyordu.
Pandemi nedeniyle 25 Aralık 2021'de yapılan 2019'un mali ve idari ibra oylamasında Fikret Orman ve Yönetimi, genel kuruldan ibra alamamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
