Beşiktaş'ta ara transfer dönemi çalışmaları sürdürüyor.
Kadrosunu Abuobakar, Amir Hadziahmetoviç, Onur Bulut ve Omar Colley'i alarak
güçlendiren siyah-beyazlılar; TFF'nin önceki gün açıkladığı "Ligden çekilen takımların yabancı oyuncuları için +1 kuralı uygulanacak" kararının
ardından harekete geçti. Hatayspor gibi Süper Lig'den çekilen G.Antep yönetimi de sözleşmesi devam eden oyuncularını sezon sonuna kadar başka
takımlara kiralık olarak gidebilmelerine imkan sağlama kararı aldı.
YARIM SEZONLUK
Bunun üzerine takımın önemli oyuncularından 26 yaşındaki santrfor Joao Figueiredo'nun Beşiktaş'la görüşmelere başladığı ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin, Gaziantep'e oyuncunun sezon sonuna kadar siyah-beyazlı formayı giymesine karşılık bir sezonluk tüm alacaklarını karşılama sözü verdiği belirtildi.
G.Antep kulübü ve oyuncu bu teklifi kabul ederse Joao Figueiredo sadece sezon sonuna kadar Beşiktaş formasını giyecek ve ardından önümüzdeki sezon yeniden Gaziantep'e geri dönecek.
KANAT DA OYNUYOR
Beşiktaş'ın renklerine katmak istediği Joao Figueiredo'nun asıl mevkii forvet. Ancak Brezilyalı oyuncu aynı zamanda sağ ve sol kanat böğlerinde de görev yapabiliyor. Kanatlarını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlıların bu nedenle 26 yaşındaki oyuncuyu ısrarla istediği ifade edildi.
Profesyonel kulüp kariyerinde 175 resmi maçta görev yapan Figueiredo, bu periyotta rakip fileleri 57 kez havalandırırken, 19 da asist yaptı ve toplamda 76 gole direkt olarak katkıda bulundu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!

Manchester United'da hedef Alejandro Balde!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri dönüyor

Gabriel Martinelli'den Al Hilal'e yeşil ışık!

Lille, Orlando Gill transferini tamamladı

Manchester City'den 100 milyon euroluk transfer: Bouaddi

Mourinho'nun, Arda Güler kararı tartışma yarattı















