Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken ayrılıklar da en büyük soru işareti olarak kalmaya devam ediyor.
Kadrodaki hem yabancı hem de yerli sayısını azaltmak isteyen Beşiktaş'ta özellikle yabancı oyuncuların büyük çoğunluğu düşünülmüyor.
Brad Friedel bu kapsamda hem kapsamda hem oyuncuların menajerleri hem de kulüplerle görüşmeler yapıyor.
10 KİŞİLİK LİSTE
Beşiktaş'ın ayrılık listesinde koyduğu isimlerin içinde ise Vincent Aboubakar, Jean Onana, Valentin Rosier, Omar Colley, Daniel Amartey, Javi Montero, Arthur Masuaku, Ersin Destanoğlu, Oxlade-Chamberlain ve Ante Rebic yer alıyor.
Transfer döneminin bitişine kadar Beşiktaş bu oyuncular için gelecek teklifleri değerlendirecek. Bu süreçte bonservisle satış olmasa da kiralık olarak ayrılıklar da gündeme gelecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

Arsenal, Tottenham derbisiyle kendine geldi!

Barcelona, yeniden lider!

















