Bu haberi yazdır
Beşiktaş'tan Belçika çıkarması: Mario Stroeykens
Beşiktaş, Mario Stroeykens'i satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlarken, Anderlecht bonservisli satışta ısrar ediyor.  
Beşiktaş'tan Belçika çıkarması: Mario Stroeykens

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta saha hattını genç ve potansiyelli bir isimle güçlendirmek için rotayı Belçika'ya çevirdi.

Sacha Tavolieri'nin haberine göre, Beşiktaş'ın orta saha transferinde gündemine Mario Stroeykens'i aldığı belirtildi.

Siyah-beyazlıların, Anderlecht forması giyen 21 yaşındaki Mario Stroeykens'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği aktarıldı.

SÖZLEŞMESİ VE PİYASA DEĞERİ

Mario Stroeykens'in Anderlecht ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Anderlecht'in Mario Stroeykens için bonservisli satıştan yana tavır sergilediği ifade edildi.

PERFORMANSI

Mario Stroeykens, bu sezon Anderlecht'te 22 müsabakada forma şansı buldu. Demokratik Kongolu oyuncu bu mücadelelerde 1 gol ile 1 asist üretti.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler