Beşiktaş'tan 20 milyon euro tasarruf!
Beşiktaş yönetimi, yaz transfer döneminde yabancı oyuncularıyla yollarını ayırmayı hedefliyor. Immobile ve Chamberlain'in yüksek maaşları, bu ayrılıkların önündeki en büyük engel olarak görünüyor.
Fotoğraf : AA
Beşiktaş yönetimi, bu yaz transfer döneminde özellikle yabancı oyuncularıyla yollarını ayırmayı planlıyor.
Listenin başında Ciro Immobile yer alıyor. Joao Mario, Felix Uduokhai, Bahtiyar Zaynutdinov, Paulista ve Chamberlain ise listedeki diğer isimler arasında. Onur ve Tayyip Talha da takımda ayrılması muhtemel yerli futbolcular olarak dikkat çekiyor.
Siyah-beyazlılar, bu oyuncuların tamamı ile yollarını ayırırsa maaş bütçesinde 20 milyon Euro'luk bir artış sağlanacak. Ancak, Immobile ve Chamberlain'in toplam maaşları 10 milyon Euro'yu buluyor. Bu iki oyuncunun yüksek maaşları nedeniyle, ayrılışlarıyla ilgili sorun çıkabileceği endişesi bulunuyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham kabustan uyanamadı!

Vitor Pereira, Nottingham'ı tutmak için savaşıyor!

Napoli, Parma deplasmanında puanları paylaştı!

Real Betis galibiyet hasretine son veremedi!

Ozan Kabak sözleşmesini uzatma kararı aldı!

Acun Ilıcalı'dan Lundstram'a tepki!

Union Berlin'den tarihi karar!

Guardiola'dan şok sözler! "Grumpy" gündem oldu...

Juventus'un Şampiyonlar Ligi iddiası sürüyor!

Bayern Münih, 44 yıllık rekoru kırdı!

Liverpool, Anfield Road'da güldü
En çok yorumlanan haberler



















