Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması yapılıyor. 10 numara konusunda ise teknik direktör Şenol Güneş'in farklı bir planı var.
Gittiği her
yerde eldeki mevcut kadrodan yüksek verim almasını bilen tecrübeli teknik adam Gedson Fernandes'e de farklı bir görev verecek. Son 3 maçta 10 numara
görevi üstlenen ve 3 gol 1 asistlik performans sergileyen Portekizli oyuncu Güneş'in yeni Talisca'sı olacak.
"40 MİLYON EURO ÖDEMEMİZ GEREKİR"
10 numaraya transfer düşüncesi şimdilik askıda. Gedson için gelecek 25 milyon avro altındaki teklifler kabul edilmeyecek. Çünkü satış olursa yarısı Benfica'ya gidecek. Şenol Güneş'in "Gedson gibi bir oyuncuyu Avrupa'dan almaya kalksak en az 40 milyon avro ödememiz gerekir" sözleri de yönetimi yıldız ismin satışı konusunda geri adım attırıyor. Gedson için Lazio devrede de ancak çok istekli değil.

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı

Liverpool'dan Zeki Çelik'e yakın takip!

Joan Laporta'dan Flick ile devam mesajı

Ademola Lookman: "Atletico'da olmak çok özel"

İngiltere'de gündem Acun Ilıcalı!

Vedat Muriqi attı, Mallorca kazandı

Lens, Maximin ile anlaştı!





















