Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaşımızda gözler pazartesi günü deplasmanda oynanacak Hatayspor maçına çevrildi. Siyah-beyazlılarımızın golcüsü Wout Weghorst için teknik direktör Valerien Ismael kararını verdi.
WEGHORST 1 HAFTA YOK
Trabzonspor ile oynanan ve 2-2 sona eren derbi maçı sonrası çekilen MR'ında sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen Weghorst en az 1 hafta yeşil sahalardan uzak kalarak tedavi görecek.
WEGHORST OYNAMAK İSTEDİ
Hollandalı golcümüzün teknik direktörümüzle yaptığı görüşmede pazar gününe kadar kendisini iyi hissetmesi durumunda kadroda yer almak istediğini söyledi.
'İYİLEŞMEDEN OYNATMAYACAĞIM'
Ancak; Beşiktaş teknik heyetinin sağlık ekibinin onayı olmadan bir karar almayacağı belirtildi. Valerien Ismael'in de Hollandalı oyuncunun şu anki durumuyla oynamasının zor olduğu raporunu aldığı için Weghorst'a "Seni tam olarak iyileşmeden oynatmayacağım" yanıtını verdiği öğrenildi. Weghorst bu sezon geride kalan 10 maçta 3 gol 4 asist üretti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera için ayrılık çanları!

Real Madrid'de büyük kriz: Valverde & Tchouameni olayı!

Ferdi Kadıoğlu'nun hocası Hürzeler'den uzun vadeli imza

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!



















