
Sezon başında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Vincent Aboubakar, son haftalarda kadro dışı kaldı.
Kendisine yapılacak teklifleri değerlendiremeye almayı planlayan yıldız futbolcunun, Beşiktaş'tan ayrılmak istediği ifade edildi.
KADRO DIŞI KALDI
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Eric Bailly, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Jean Onana alınan karar doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir." denilmişti.
RUSLAR'A RET
Kara Kartal'da kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, kendisine Rusya'dan gelen tekliflere olumsuz yanıt verdi. Arabistan'a dönmeye de soğuk bakan golcü futbolcu Portekiz pazarına yöneldi.
AYRILMAK İSTİYOR
Kamerunlu futbolcu, kendisine yapılacak olan teklifleri dinleyecek. 31 yaşındaki oyuncunun, mutlaka Siyah-Beyazlı ekipten ayrılmak istediği belirtildi.
SEZON PERFORMANSI
Beşiktaş'taki üçüncü dönemine fırtına gibi giren Aboubakar, 16 Süper Lig maçında 13 gol atıp 2 asist yapmıştı. Bu sezona da iyi giriş yapan Aboubakar, kadro dışı kaldığı sürece kadar 22 resmi müsabakada 11 gol atıp 3 asist yaptı.

Xabi Alonso'dan Arda Güler açıklaması!

Real Madrid, El Clasico öncesi Arda Güler'in asistiyle galip!

Lens, evinde 3 puanın sahibi!

Xabi Alonso'dan Endrick hakkındaki "ayrılık" iddialarına net yanıt

Como'dan galibiyet: Juventus'ta ligde ilk mağlubiyet!

Roberto Mancini geri dönebilir!

Sacha Boey: "Özel çalışma yapmadım"

Bayern Münih, Dortmund'u iki golle geçti!

Barcelona, El Clasico öncesi moral buldu

Sunderland, Vitor Pereira'nın galibiyet hasretini sürdürdü!
