Olağanüstü seçim kararı alan Beşiktaş'ta gözler artık Fenerbahçe ile oynanacak kritik derbiye çevrildi.
Süper Lig'de son dönemde istediği sonuçları alamayan ve 14. haftada Hatayspor ile berabere kalan siyah-beyazlılar, derbiden galibiyetle ayrılarak bir nebze olsun taraftarlarını mutlu etmek istiyor.
Beşiktaş'ta kritik derbi öncesi savunma hattında eksikler bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Gabriel Paulista,
Fenerbahçe'ye karşı derbide sahada olmayacak.
BEŞİKTAŞ'TA YOĞUN MESAİ
Siyah-beyazlılar, sakatlığı bulunan Felix Uduokhai'yi ise Fenerbahçe derbisine yetiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Uduokhai'nin derbiye yetişme ihtimali olduğunu açıklamıştı.
Beşiktaş'ta Uduokhai, derbiye yetişmezde savunmanın ortasında Hatayspor maçında olduğu gibi Tayyip Talha Sanuç ve Emirhan Topçu forma giyecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Solskjaer için açıklama: "Daha fazlasını hak ediyordu"

Barcelona'dan ligde dev seri!

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

















