
Olağanüstü seçim kararı alan Beşiktaş'ta gözler artık Fenerbahçe ile oynanacak kritik derbiye çevrildi.
Süper Lig'de son dönemde istediği sonuçları alamayan ve 14. haftada Hatayspor ile berabere kalan siyah-beyazlılar, derbiden galibiyetle ayrılarak bir nebze olsun taraftarlarını mutlu etmek istiyor.
Beşiktaş'ta kritik derbi öncesi savunma hattında eksikler bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Gabriel Paulista,
Fenerbahçe'ye karşı derbide sahada olmayacak.
BEŞİKTAŞ'TA YOĞUN MESAİ
Siyah-beyazlılar, sakatlığı bulunan Felix Uduokhai'yi ise Fenerbahçe derbisine yetiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Uduokhai'nin derbiye yetişme ihtimali olduğunu açıklamıştı.
Beşiktaş'ta Uduokhai, derbiye yetişmezde savunmanın ortasında Hatayspor maçında olduğu gibi Tayyip Talha Sanuç ve Emirhan Topçu forma giyecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Paul Pogba, Monaco'da!

Liverpool'dan kaleye ücretsiz takviye

Olivier Giroud Fransa'ya dönüyor!

Olimpik Lyon'da hedef küme düşmemek!

Joel Fujita, FC St. Pauli'de

Manchester United'ın Felix Nmecha ilgisi sürüyor

Brentford'un yeni teknik direktörü!

Napoli, Noa Lang transferinde mutlu sona yakın

Alex Meret 2027'ye kadar Napoli'de

Atletico Madrid'e yeni kanat!
