
Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Beşiktaş, sahasında Göztepe'ye 3-1 yenilerek turnuvadan elendi ve 2024-25 sezonunu kupayla tamamlama şansını kaybetti.
2023-24 sezonunda beş farklı teknik direktörle (Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay, Serdar Topraktepe, Fernando Santos) çalışan Beşiktaş, Trabzonspor'u yenerek Türkiye Kupası'nı kazanmış, ardından Galatasaray'ı farklı mağlup ederek TFF Süper Kupa'yı da müzesine götürmüştü.
BEKLENTİLER KARŞILANMADI
Başarıya rağmen Beşiktaş, ne Süper Lig'de ne de Avrupa'da istikrarlı bir performans sergileyebildi. Takımın kalan sezon hedefi, Avrupa kupalarına katılım hakkı elde etmek.
TEK HEDEF AVRUPA
Beşiktaş, 47 puanla 4. sırada ve bir maç eksiğiyle 3. sıradaki Samsunspor'un 4 puan gerisinde yer alıyor. Avrupa kupalarına katılım için en azından mevcut sırasını koruması gerekiyor.
KALAN MAÇLAR
Kalan iç saha maçları: Başakşehir, Hatayspor, Adana Demirspor, Rizespor.
Deplasman maçları: Kasımpaşa, Göztepe, Fenerbahçe, Alanyaspor, Bodrum FK.

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
