Geride kalan sezonda hem Süper Lig'de hem de Türkiye Kupası'nda hedeflerinin uzağında kalan Beşiktaş, yeni sezon için kolları şimdiden sıvadı.
Almanya'nın spor kanalı Kicker, Beşiktaş'ın radarına giren son ismin Hertha Berlin forması giyen Fabian Reese olduğunu duyurdu.
Haberde, Beşiktaş yönetiminin 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu için harekete geçtiği ve yıldız ismi ikna edebilmek adına yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret teklif etmeyi planladığı belirtildi.
AYAK BİLEĞİNDEN SAKATLIK YAŞADI
Son iki sezondur 2. Bundesliga'da Hertha Berlin'in formasını terleten Reese, bu sezonun başında ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı ve 17 maçta takım kadrosunda yer alamadı. Ancak sağlığına kavuşmasının ardından çıktığı 18 karşılaşmada 10 gol, 1 asistlik katkı vererek dikkatleri yeniden üzerine çekti.
PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO
Piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösterilen Reese'in kulübüyle olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.
Gösterdiği performans sayesinde Bundesliga 2'nin en değerli oyuncuları arasında gösterilen Alman futbolcu, Beşiktaş'ın kanat hattı için düşündüğü önemli takviyelerden biri haline geldi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Athletic Bilbao'da ilk hedef Edin Terzic

MANU'da bu kez kesin veda: Jadon Sancho!

Jürgen Klopp'tan Real Madrid yanıtı!

Milan, Chukwueze'nin opsiyonunu kullanacak!

Barcelona'da hedef Cambiaso: 50 milyon euro

Enzo Fernandez'den Real Madrid iddialarına yanıt!

Roma'da Zeki Çelik belirsizliği!

PSG'den yine maç erteleme talebi!

Mario Götze Frankfurt'ta kalıyor!

Robert Lewandowski'den veda sorusuna cevap





















